Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που εξαπατούσε πολίτες, μέσω αγοραπωλησίας αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν γίνει συλλήψεις δραστών, ενώ αναμένεται αργότερα αναλυτική ενημέρωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρπόλησαν αυτοκίνητα τα ξημερώματα, σε Ηλιούπολη και Παλλήνη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος στον αέρα: Επιβάτης έχασε τη ζωή της εξαιτίας έκρηξης σε κινητήρα αεροσκάφους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης – Συνελήφθησαν 14 άτομα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαθιός Ρήγας (Energean): Οι γεωπολιτικές εξελίξεις καθιστούν ακόμη πιο σημαντική μια ανακάλυψη υδρογονανθράκων στο Βορειοδυτικό Ιόνιο
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Κέρδη 1,82% για τον Stoxx και απογείωση 3,28% στη Μαδρίτη
- Πλεύρης: Προβλέπονται δύο δομές μεταναστών στην Κρήτη – Δεν θα υπάρξει τρίτη στην Ιεράπετρα
- ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους αποσπούσε χρήματα και κοσμήματα σε περιοχές της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.