Έναν απρόσμενο δράστη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Μυτιλήνη του βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ως υπεύθυνη για την πυρκαγιά συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μια 73χρονη, η οποία θέλησε να τιμήσει την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής πετώντας βεγγαλικά, τα οποία όμως είχαν σαν αποτέλεσμα να προκαλέσουν φωτιά σε παρακείμενη οικεία.
Πάντως, ο εισαγγελέας υπηρεσίας άφησε επέτρεψε στην ηλικιωμένη γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη, προκειμένου να κάνει Ανάσταση στο σπίτι της.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη κακοποίηση σκύλου στην Καλαμάτα: Έβαλαν κροτίδες στο στόμα του!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: ΔΕΗ, Metlen, Alpha, Coca Cola, Τιτάν, οι μετοχές που φέρνουν τον δείκτη πιο κοντά στις 2.400 μονάδες
- BP: Η νέα CEO ανακατεύει την «τράπουλα» των στελεχών και εστιάζει σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Άρης: Τη Δευτέρα 15/6 η παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Συμμετοχή σε αγορά πλοίου κοντέινερ που εξασφάλισε έσοδα 19 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.