ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ήθελαν να πλήξουν το κύρος του δημοσίου Πανεπιστημίου» κατέθεσε ο πρώην πρύτανης στην ΑΣΟΕΕ, Δ. Μπουραντώνης, για την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του το 2020
Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καταδικάζει την επίθεση 15 μελών του Ρουβίκωνα στο Τουρκικό Προξενείο στην οδό Βασιλέως Παύλου 22, στο Ψυχικό.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει: «Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Νωρίτερα, τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο κτήριο του Τουρκικού Προξενείου με αφορμή την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στο Αφρίν της Συρίας, αναλαμβάνοντας αργότερα την ευθύνη με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Από εκείνη την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ενόχων, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο της γραμμής για να φύγουν.
Ήδη αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις υπόπτους και τους προσήγαν στην ΓΑΔΑ, όπου εξετάζονται για την συμμετοχή τους ή όχι στο περιστατικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός άνδρας στη Νέα Μάκρη από την κακοκαιρία Erminio – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι στην Αττική
- Διάγγελμα Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας – Άνοδος 4% στο brent, στα 105,5 δολ. το βαρέλι
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.