ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αύριο στις 22.00 ώρα Ελλάδας ζήτησε η Ρωσία, προκειμένου να συζητηθούν οι κατηγορίες που διατυπώνει η Βρετανία ότι η Μόσχα χρησιμοποίησε μια νευροπαραλυτική ουσία για να επιτεθεί εναντίον του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στην Αγγλία τον περασμένο μήνα, είπε σήμερα ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα ΗΕ Βασίλι Νεμπένζια.
Ο Νεμπένζια επισήμανε ότι η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στη βάση της επιστολής της 13ης Μαρτίου που εστάλη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ από την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι, όπου τονίζεται ότι η Μόσχα είναι «εξαιρετικά πιθανό» να ευθύνεται για την επίθεση.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρωσία- υπόθεση Σκριπάλ: «Λίγοι περισσότεροι από 50» Βρετανοί διπλωμάτες πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απελάσεις επί απελάσεων για την υπόθεση Σκριπάλ: Η Ρωσία απαντά με απέλαση 5 Ευρωπαίων διπλωματών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Σκριπάλ: Η πόλωση των χωρών συνεχίζεται με νέα κράτη να παίρνουν θέση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.