ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συντετριμμένος με τον απροσδόκητο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του προς την οικογένεια του επιχειρηματία, ο κ. Κορκίδης αναφέρει πως η μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη θα παραμείνει «αιωνία στον εμπορικό κόσμο, τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό για όλα τα καλά που προσέφερε απλόχερα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Κορκίδη:
«Είμαι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου Στέλιου Σκλαβενίτη. Τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει νωρίτερα ο Θεός κοντά Του. Η μνήμη του θα είναι αιωνία στον εμπορικό κόσμο, τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό για όλα τα καλά που προσέφερε απλόχερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι στον Παράδεισο!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μίχαλος για Στ. Σκλαβενίτη: Έφυγε από τη ζωή ένα φωτεινό παράδειγμα άμεμπτου χαρακτήρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: «Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν υπόδειγμα για τον επιχειρηματικό κόσμο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Σκλαβενίτης: Ένας άνθρωπος με σπάνιο ήθος και ευγένεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για εκτόξευση των πρώτων ελληνικών θερμικών δορυφόρων: «Η Ελλάδα κάνει ακόμη ένα άλμα στο Διάστημα»
- Τερματισμό του πολέμου σε 30 ημέρες και σχέδιο τριών φάσεων – Τι περιλαμβάνει η πρόταση του Ιράν στις ΗΠΑ
- Σκέρτσος: «Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα»
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 36χρονου – Η πρώην σύντροφος ανάμεσα στους συλληφθέντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.