ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ θα επιθυμούν να έχουν μια εποικοδομητική σχέση με τη Ρωσία, αλλά ενέργειες όπως η “θρασύτατη” επίθεση εναντίον του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία αποτρέπουν αυτό να συμβεί, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
“Η σχέση μας με τη Ρωσία εναπόκειται στην πραγματικότητα στη ρωσική κυβέρνηση και στον Βλαντίμιρ Πούτιν και σε άλλους στην ανώτερη ηγεσία στη Ρωσία”, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ραζ Σα σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από την εντολή της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ να απελάσει 60 Ρώσους διπλωμάτες.
“Θέλουμε να έχουμε μια σχέση συνεργασίας. Ο πρόεδρος επιθυμεί τη συνεργασία με τους Ρώσους, αλλά οι ενέργειές τους κάποιες φορές δεν το επιτρέπουν αυτό το να συμβεί”, τόνισε ο Σα.
“Η δηλητηρίαση στο Ηνωμένο Βασίλειο που οδήγησε κατά κάποιο τρόπο στη σημερινή ανακοίνωση ήταν μια θρασύτατη ενέργεια. Ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο Geely Starray EM-I (video)
- Πολωνία: Σύλληψη υπαλλήλου του υπουργείου Άμυνας για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.