ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ θα επιθυμούν να έχουν μια εποικοδομητική σχέση με τη Ρωσία, αλλά ενέργειες όπως η “θρασύτατη” επίθεση εναντίον του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία αποτρέπουν αυτό να συμβεί, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
“Η σχέση μας με τη Ρωσία εναπόκειται στην πραγματικότητα στη ρωσική κυβέρνηση και στον Βλαντίμιρ Πούτιν και σε άλλους στην ανώτερη ηγεσία στη Ρωσία”, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ραζ Σα σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από την εντολή της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ να απελάσει 60 Ρώσους διπλωμάτες.
“Θέλουμε να έχουμε μια σχέση συνεργασίας. Ο πρόεδρος επιθυμεί τη συνεργασία με τους Ρώσους, αλλά οι ενέργειές τους κάποιες φορές δεν το επιτρέπουν αυτό το να συμβεί”, τόνισε ο Σα.
“Η δηλητηρίαση στο Ηνωμένο Βασίλειο που οδήγησε κατά κάποιο τρόπο στη σημερινή ανακοίνωση ήταν μια θρασύτατη ενέργεια. Ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Το έργο της ΝΔ στον αγροτικό τομέα είναι χέρσα χωράφια και έρημα χωριά
- Χατζημανώλη: Στη Χίο για το συνέδριο για τη ναυτιλία, τις συνδυασμένες μεταφορές και τα λιμάνια
- Γιάννης Καράμπελας (ΑΔΜΗΕ): Επιτάχυνση επενδύσεων στο δεύτερο εξάμηνο- Επιβεβαιώνει στόχο EBITDA 350–380 εκατ.
- Spitogatos: «Ασφυξία» στα φθηνά σπίτια – Πού η ζήτηση για ενοίκια ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.