Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο επιβατικό κοινό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, καθώς υπήρξε εικοσάλεπτη διακοπή κυκλοφορίας των συρμών μεταξύ των σταθμών Αττικής και Θησείου. Τη δυσλειτουργία των δρομολογίων προκάλεσε η εισβολή ατόμων που έκαναν γκράφιτι στις γραμμές του ΗΣΑΠ.
Τα άτομα εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στον παλιό σταθμό της Ομόνοιας, όπου υπάρχουν σταθμευμένοι συρμοί και όταν επιχείρησαν να διαφύγουν μέσα από τις ράγες, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να δώσουν εντολή για διακοπή της ηλεκτροδότησης, προκαλώντας επομένως και την ακινητοποίηση των συρμών που βρίσκονταν στο σημείο.
Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.
Πρόκειται για ένα από τα πολλά ανάλογα περιστατικά που έχουν καταγραφεί, ειδικά στο συγκεκριμένο κομμάτι του δικτύου, τους τελευταίους μήνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φυλακές Τρικάλων: Τριπλή έρευνα για τη νέα επίθεση σε βάρος σωφρονιστικού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποσύρονται από την αγορά συσκευασίες espresso πασίγνωστης εταιρείας (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
- ΔΕΗ: Εισηγήσεις από τους βασικούς συντονιστές στη διοίκηση Στάσση για να αυξηθεί και να πάει η ΑΜΚ στα 6 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.