ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αμπελόκηποι: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 72χρονη που κακομεταχειρίζονταν ηλικιωμένες σε παράνομο γηροκομείο
Η σπείρα των ληστών που “ρημάζει” χρηματοκιβώτια έκανε ξανά την εμφάνισή της με νέο χτύπημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι δράστες στις 04:00 το πρωί εισέβαλαν με ΙΧ σε ταξιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Αφού έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Κατεχάκη, μπήκαν στο χώρο και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό και έγγραφα.
Οι αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση των δραστών αφού η εγκληματική τους ομάδα έχει γίνει πλέον μεγάλος πονοκέφαλος τόσο για την αστυνομία όσο και για τους καταστηματάρχες που ανησυχούν για τις περιουσίες τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάτρα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σπείρα που «άδειαζε» περίπτερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στο Μενίδι: Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι και πυροβόλησαν 24χρονη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ναύπακτος: 43χρονος λήστευε με την βοήθεια των γιων του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CNN: Ο Νετανιάχου συνομιλεί με Αμερικανούς αξιωματούχους για να κατανοήσει καλύτερα τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Τουρκικά ΜΜΕ: Η Λιβύη δεν θα ολοκληρώσει ποτέ τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- Γιώργος Κουλάδης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Πυρήνας της Στρατιωτικής Σένγκεν οι υποδομές παραχώρησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.