Τον σοβαρό τραυματισμό φωτορεπόρτερ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων για τους πλειστηριασμούς, έξω από συμβολαιογραφείο, το μεσημέρι της Τετάρτης, καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.
Ο φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, από μέλος διμοιρίας των ΜΑΤ, και πήγε στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΦΕ.
«Πόσες φορές θα πρέπει να καταγγείλουμε τη βίαιη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους φωτορεπόρτερ; Πόσες φορές θα πρέπει να ζητήσουμε από τους φρουρούς του νόμου και της τάξης να σέβονται το νόμο όταν ασκούν τα καθήκοντά τους; Πόσες φορές θα ακούσουμε καθησυχαστικές δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας; Θα πρέπει επομένως να δεχτούμε ότι η αστυνομία είναι συστηματικά απείθαρχη και ανεξέλεγκτη;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη σύλληψη των προσαχθέντων για τα επεισόδια έξω από το συμβολαιογραφείο προχώρησε η ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος με ΜΑΤ, ξύλο και τραυματίες για τους πλειστηριασμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί Πιερρακάκης και Στουρνάρας επιμένουν στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Château Margaux: Ο Έλληνας από την Πάτρα, το μυθικό κρασί και μια φιάλη που πουλήθηκε για 7.200 ευρώ
- Εργολάβοι: Αναθεώρηση τιμών και εξάμηνη παράταση ζητούν για να μην παγώσουν τα δημόσια έργα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Δια χειρός Παπασταύρου η σούπερ υπερκάλυψη, πόσες μετοχές θα πάρουν παλαιοί και νέοι μέτοχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.