ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματοποιήθηκαν, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, τα εντυπωσιακά εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, στον χώρο τέχνης του ΙΑΝΟΣ.
Η έκθεση με τίτλο: “Beings of feelings – The color version”, που αποτυπώνει την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση μέσω της χρωματικής παλέτας, ενθουσίασε το κοινό. Κάθε φωτογράφος, με βάση ένα χρώμα, επιχείρησε να προβάλλει την διττή πλευρά των ανθρώπων και των συναισθημάτων τους.

Σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, καθηγητές και καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα -υπό τον ήχο χαλαρής μουσικής και να συνομιλήσουν με όλους τους καλλιτέχνες.
Η καλλιτεχνική ομάδα, η οποία και απαρτιζόταν μόνο από δευτεροετείς σπουδαστές, έλαβε δεκάδες θετικά σχόλια και συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό έως τις 22 Μαρτίου ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα
- Ελληνικό: Νέα συμφωνία Lamda – Bouygues για την παράδοση του Riviera Tower στα μέσα του 2027
