ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) εξελέγη πρόεδρος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Novartis. Το όνομα του κ. Δρίτσα κυριαρχούσε τον τελευταίο καιρό για τη θέση του Προέδρου της προκαταρκτικής Επιτροπής και όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγη ώρα, θα είναι και επίσημα Πρόεδρος.
Αντιπρόεδρος της επιτροπής εξελέγη ο Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) και γραμματέας η Παναγιώτα Κοζομπόλη (ΣΥΡΙΖΑ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Novartis: «Βλέπουν» Δρίτσα για πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγει η αυλαία της προανακριτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για τη χρηματοδότηση της υπεράσπισης Μαδούρο
- Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή επίθεση στις εγκαταστάσεις του Δικαστηρίου από ομάδα αγνώστων ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά.
- Γεωργιάδης: «Βαρέθηκα να με κατηγορούν ότι δεν σέβομαι τους ευρωπαϊκούς θεσμούς»
- Γεωργιάδης για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Αντιευρωπαϊκή η ισόβια αυτοανανέωση θητείας, είναι σχεδόν σταλινισμός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.