ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής Γεωφυσικής Κώστας Παπαζάχος, σχετικά με τη σεισμική δόνηση που «ταρακούνησε» την Κυριακή την Αττική
Για τη σεισμική δόνηση μεγέθους 2,8 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στην Πάρνηθα ο κ. Παπαζάχος επισήμανε πως «δεν εμπνέει καμία ανησυχία ένας σεισμός τέτοιου μεγέθους».
»Τα ενεργά ρήγματα, όπως αυτό της Πάρνηθας είναι απολύτως φυσιολογικό να δίνουν μικροσεισμούς, γι΄αυτό άλλωστε είναι και ενεργά.
Καθημερινά άλλωστε στον Ελλαδικό χώρο γίνονται πολλοί τέτοιοι μικροσεισμοί. Υπήρξε αναστάτωση επειδή ο σεισμός έγινε στην Αττική αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και συναγερμού» είπε ο καθηγητής σε δηλώσεις του στο enikos.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στο νεκροταφείο Λούτσας: Βρέθηκε νεκρός άνδρας με σφαίρες από πυροβόλο όπλο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφρικανική σκόνη «έπνιξε» την Αθήνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεισμός έγινε αισθητός στην Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Εθνική Τράπεζα: Κέρδη, Allianz και κεφάλαια κρατούν τους ξένους οίκους σε θέση αγοράς
- Γερμανία: Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα – Αναζητούνται οι δράστες
- ΟΣΕ: Νέο έργο ασφάλειας 25 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση 100 ισόπεδων διαβάσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο
- Nικόλας Πατέρας: Αύξηση κερδών και ταμειακά διαθέσιμα 230 εκατ. δολ. για την Contships – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.