ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κικίλιας: Η συνεργασία μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στη ναυτιλία και τα ναυπηγεία θα λάβει στρατηγικές διαστάσεις
Εγκυμοσύνη ακουγόταν… γάμος προέκυψε! Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, που σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town, το ζευγάρι παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού που μιλάει στο περιοδικό, ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, πιθανότατα στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί της Τζένης. Εκεί μάλιστα, απαθανατίστηκε για πρώτη φορά το ζευγάρι.
Παράλληλα, η παρουσιάστρια δηλώνει στο Down Town πως δεν είναι έγκυος, διαψεύδοντας τις φήμες, ενώ γίνεται γνωστό ότι μετακόμισε με τον γιο της Μάξιμο και έναν σκύλο ράτσας λαμπραντόρ, δώρο από τον σύντροφό της, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Στησιχόρου, όπου πάντα ήθελε να μείνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαλατσινού-Κικίλιας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού; Τι απαντά ο Βασίλης Κικίλιας (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπας Ρούσεφ: Ο γκρίζος καρδινάλιος της Βουλγαρίας και της Αργολίδας
- Μάκης Βορίδης στο mononews: «Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με Βάρρα – Θα πάω μέχρι τέλους»
- Αριστότελης Ωνάσης, Τζάκι Κένεντι, Μαρία Κάλλας: Το «τρίγωνο» που συγκλόνισε τον κόσμο
- Φθηνά φάρμακα για το αδυνάτισμα: Το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς
