Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα που είχε ο Ηλίας Βρεττός στη λεκάνη και η πορεία της υγείας του φαίνεται να είναι ενθαρρυντική, σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του.
Ο τραγουδιστής, χθες, υποβλήθηκε σε διπλό πολύωρο χειρουργείο σε κλινική στο Φάληρο και σήμερα, Δευτέρα, ακολούθησε ακόμη μια επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.
Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς. Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην Αθήνα η σύνοδος της ένωσης GO15 με τους μεγαλύτερους Διαχειριστές Συστημάτων Μεταφοράς παγκοσμίως
- ΑΑΔΕ για Τυχεροπούλου: «Δεν τίθεται ζήτημα επανατοποθέτησης της»
- Mediterra: Η απάντηση της εταιρείας για την αναστολή διαπραγμάτευσης μετοχών στο Χρηματιστήριο
- Από το λιμάνι της Αλικαρνασσού θα διακινηθούν 290.000 επιβάτες προς τα ελληνικά νησιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.