Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα που είχε ο Ηλίας Βρεττός στη λεκάνη και η πορεία της υγείας του φαίνεται να είναι ενθαρρυντική, σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του.
Ο τραγουδιστής, χθες, υποβλήθηκε σε διπλό πολύωρο χειρουργείο σε κλινική στο Φάληρο και σήμερα, Δευτέρα, ακολούθησε ακόμη μια επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.
Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς. Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσουκαλάς: «Πρόκειται για μια κυβέρνηση που ταυτίστηκε με τις υποκλοπές και παραβίασε το Σύνταγμα»
- Κίνα: Υπερασπίζεται τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου παρά τις απειλές Τραμπ για νέους δασμούς
- Φιντάν: Στην Αίγυπτο στις 9 Αυγούστου – Βασικό θέμα οι εξελίξεις στην Γάζα
- Ζάκυνθος: Φωτιά εκδηλώθηκε τώρα στην περιοχή Λαγανά
