ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρκετές ώρες μετά το περιστατικό με τον Γκαρθία ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα, συνοδευόμενος από τον γιο του Γιώργο. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως έστειλε το μήνυμά του από τον κόσμο της ομάδας. «Στον κόσμο του ΠΑΟΚ μόνο συγγνώμη, μόνο συγγνώμη», είπε γυρίζοντας προς τους δημοσιογράφους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν άρχισε ποτέ.
Αντικείμενο από την κερκίδα χτύπησε τον προπονητή των Πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρθία, με τα μέλη της αποστολής των φιλοξενούμενων να κατευθύνονται αμέσως στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Ο αγώνας δεν έγινε ποτέ και ο Γκαρθία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδια έξω από την Τούμπα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον άερα το ντέρμπι της Τούμπας: Iπτάμενο ρολό χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντου» έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει τα €49 η Metlen, βγαίνουν αγορές σε Τιτάν, ΟΤΕ – Νέα κίνηση για Alter Ego
- Ευρωαγορές: Θετικό πρόσημο με «όχημα» τεχνολογία και υγεία – Ενισχύεται ο Stoxx 600
- ΣΤΑΣΥ: Στο τελικό στάδιο το έργο αντικατάστασης σιδηροτροχιών στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό αξίας 7,3 εκατ. ευρώ (φωτο)
- Blink: Η φόρτιση ακολουθεί τους ρυθμούς σου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.