ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
«Ο κ. Κουρουμπλής είναι εμπλεκόμενος; Γιατί δεν έχουμε 11 κάλπες; Δεν έχουμε, γιατί για τον κ. Κουρουμπλή η πρόταση είναι πρόταση συγκάλυψης» ανέφερε ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ), υποστηρίζοντας ότι η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εντάσσεται στη «σκευωρία», μέρος της οποίας είναι «τρεις κουκουλοφόροι μάρτυρες» και γι΄αυτό στην πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν διατυπώνονται συγκεκριμένες κατηγορίες.
Συνεπώς, είπε ο Μάκης Βορίδης, πρέπει να στηθεί μια κάλπη περί της αρμοδιότητας της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας: Στόχος μας η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Novartis: Άγριος πόλεμος για τις 10 κάλπες και τους προστατευόμενους μάρτυρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία της Μαρία Σάκκαρη με τα νερά Arrena του ομίλου Τσάκου
- ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν μεταξύ των οποίων και του υπουργού Εσωτερικών
- Δένδιας: Στόχος η ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας για την Άμυνα
- Γεραπετρίτης: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρούμπιο – Στο επίκεντρο ο 6ος γύρος Στρατηγικού Διαλόγου στην Αθήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.