ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκος Αναστασιάδη προκειμένου να ενημερωθεί για την ανανέωση της τουρκικής Navtex στο τεμάχιο 3 της κυπριακής ΑΟΖ.
Το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη υπό τον Νίκο Αναστασιάδη για να συζητηθούν οι χειρισμοί της Λευκωσίας ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών. Αρχικώς ήταν προγραμματισμένες κατ ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά μετά την ανανέωση της Navtex ο σχεδιασμό άλλαξε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άδοξο τέλος για την γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ-Η Τουρκία ανανέωσε την παράτυπη NAVTEX
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στη Μέρκελ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Καρέλλα: Ένα σύμπαν μαγικού ρεαλισμού στην τέχνη της
- Ebury: Ιούνιος στις αγορές με Ιράν, πληθωρισμό και διοικητικό ντεμπούτο στη Fed
- Μαρίνα Χατζηπατέρα: Περνάμε από την εποχή της επιχειρησιακής αποδοτικότητας στην ναυτιλιακή νοημοσύνη
- Τράπεζα Πειραιώς: Στις 16 Ιουνίου η πληρωμή μερίσματος της Mermeren Kombinat στους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ.

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.