ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Ναυτιλίας θα επισκεφτεί αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα επισκεφθεί και το θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, όπου συνοδευόμενος από τον υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή θα έχει ενημέρωση τόσο για όσα έγιναν πριν δύο ημέρες στα Ίμια, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.
Επιπλέον και με δεδομένο ότι θα παρίστανται και υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού, θα έχει και ενημέρωση για το πώς το Σώμα διαχειρίζεται την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Ιμίων, αλλά και την πραγματικοτητα με την οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το φυλάκιο που φτιάχνουν οι Τούρκοι απέναντι από τις βραχονησίδες (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα βίντεο-ντοκουμέντο που «καίνε» την τουρκική πλευρά: Οι κινήσεις πριν και μετά το επεισόδιο στα Ίμια (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρασκήνιο για Ίμια: Πώς ο Τσίπρας απέρριψε εισήγηση για ανταπόδοση του χτυπήματος των Τούρκων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας μετά τη συνάντηση με τον Πιτ Χέγκσεθ: Η Ελλάδα μεταρρυθμίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τις στρατηγικές προκλήσεις της εποχής
- Η επανάληψη της ιστορίας – Μια αρχαία στήλη διασχίζει τους αιώνες
- «Διπλά» από Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία
- Η επίσημη θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το περιστατικό στη Χίο με τους 15 νεκρούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.