ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τη σχέση τους, την γνωριμία τους, αλλά και πώς καταφέρνουν να διατηρούν ζωντανό τον έρωτα τους είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου για τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη, στην εκπομπή Celebrity Tranel, όπου το αγαπημένο ζευγάρι ήταν καλεσμένο.
«Όταν τον γνώρισα – ήμουν 25 χρονών – αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο και γενικά δεν έχω βαρεθεί ποτέ ούτε μία μέρα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, οι περιπέτειες, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατάει την ζωή μας έντονη», είπε με πολύ γλυκά λόγια η παρουσιάστρια.
Για να καταλήξει στο ότι «Υπάρχουν, όμως, στιγμές που θέλεις λίγο να ηρεμήσεις… αυτό δεν γίνεται και δεν συμβαίνει στη δική μας σχέση. Είναι παθιασμένη, καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο η Ευαγγελία Αραβανή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων στη Μέση Ανατολή – Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη με τους Πρέσβεις
- Κύπρος: Δυσαρέσκεια της Λευκωσίας προς το Λονδίνο για τις Βρετανικές Βάσεις
- ΥΠΟΙΚ για Μέση Ανατολή: Διαχειρίσιμες οι επιπτώσεις – Ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας σε εξωγενείς κρίσεις
- Wilson (Morgan Stanley): Η σύγκρουση στο Ιράν δεν αλλάζει την αισιόδοξη πρόβλεψη για τις αμερικανικές μετοχές

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.