ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης εργασίας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν δράση με τη μορφή της εξόρμησης, κατά την οποία ελέγχθησαν 29 εργαζόμενες ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι τρείς εξ’ αυτών παρείχαν παράνομα υπηρεσίες αποκλειστικού νοσοκόμου, χωρίς να πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
Πρόκειται για δύο ημεδαπές και μία αλλοδαπή, οι οποίες στερούνταν πτυχίου ανάλογης Σχολής, άδειας εργασίας και πιστοποιητικού υγείας, ενώ ταυτόχρονα δεν ήταν καταχωρημένες στο Εθνικό Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η προαναφερόμενη αλλοδαπή στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή της στην eλληνική επικράτεια.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες εφορίες κατεβάζουν «ρολά»-Ποιοι υπάλληλοι θα μετακινηθούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμφισσα: Αυτή είναι η άτυχη φοιτήτρια που έπεσε νεκρή σε καφετέρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping: Παράταση της χρηματοδότησης 1,102 δισ. δολαρίων για το deal εξαγοράς της Genco
- Τουριστικές επενδύσεις: Πρώτη σε προτίμηση η Ελλάδα – Η εποχικότητα εμπόδιο για τους επενδυτές
- Πέθανε ο Μιχάλης Μόσιος, ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
- Θεσσαλονίκη: Δύο ύποπτοι εμπρησμοί αυτοκινήτων σε πολιτικούς της ΝΔ – 5 τραυματίες σε πολυκατοικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.