Μετά την ήττα από τους διάσημους στον αγώνα επάθλου άρχισαν οι κόντρες στην ομάδα των μαχητών του Survivor και φαίνεται να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, με τον Χάρη Γιακουμάτο να λέει στις κάμερες της παραγωγής ότι ο Νικόλας ότι έχει αρχηγικές τάσεις.
Ο συμπαίκτης του δεν ανταπάντησε καθώς έχει δηλώσει πως “Μου αρέσει να βοηθάω, όταν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου το κάνω χωρίς να περιμένω τους άλλους”.
Πάντως, ο Νικόλας Αγόρου φαίνεται να είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, για τον οποίο γίνεται λόγος και στα social media
τόσο για την εμφάνιση του, όσο και για την απόδοση του ως “δυνατό χαρτί” στην ομάδα των μαχητών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.