array(0) {
}
        
    
Menu
2.68%
Τζίρος: 252.90 εκατ.

Ευρωσύμβουλοι: Διανέμει καθαρό μέρισμα €0,038 ανά μετοχή

Gossip

Η αντίδραση της Βαλαβάνη για το ρόλο του Αγγελόπουλου – Τα σχόλια του ΕΔΩ SURVIVOR (video)

Comments

Για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξή της, η οποία θα παρακολουθήσει τον νικητή του Survivor σε ρόλο ηθοποιού.

«Θα περιμένω να τον δω τον Γιώργο. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που πάει να κάνει. Θεωρώ ότι είναι ικανός και θα πετύχει γιατί είναι δυνατός χαρακτήρας και ό,τι  βάζει στόχο το πετυχαίνει. Καλό θα είναι να μην κρίνουμε πριν δούμε τα πράγματα» επεσήμανε η  αθλητικογράφος.

Παράλληλα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “ΕΔΩ SURVIVOR”, πολλά ήταν αυτά που ακούστηκαν για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημά του Γιώργου Αγγελόπουλου από τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή. Ο μάνατζερ ράγκμπι είπε ότι “Η απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι πάρα πολύ μεγάλο μείον. Εγώ θα τον χρησιμοποιούσα πάρα πολύ δυνατά σε αυτό το κόνσεπτ. Θα τον έβαζα σαν μπαλαντέρ, είτε στη μία ομάδα, είτε στην άλλη”.

Ενώ πρόσθεσε πως “Θα τον έβαζα να αποφασίζει αυτός ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα πάρει την ασυλία. Είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ, οπότε θα τον έβαζα και στο παιχνίδι με το κουίζ. Δηλαδή, θα τον έβαζα να έχει ενεργό ρόλο σε αυτό το κομμάτι.

Οπότε, νομίζω η παραγωγή έκανε ένα μικρό ατόπημα, που τον άφησε να πάει ακριβώς απέναντι, στο Τατουάζ“, είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2WkNEXDcdEU

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Γιώργος Αγγελόπουλος: Γράφω βιβλίο για όσα έχω ζήσει

 

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παππούς έγινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το story ενός θρύλου που βγαίνει απ’ τα κορτ και γίνεται γείτονας μας στην Αθήνα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Bridal shower στη Χαβάη
Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ανασφάλειες, τα χρέη των γονιών της, η πρόταση γάμου και ο Νίκος Κοκλώνης
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο – Οι δημόσιες ευχές της Υβόννης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεύεται ξανά τον πρώην συζυγό της
Η Μαρί Σαντάλ ενθουσιασμένη με την Αθήνα
Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Χαλαρές βόλτες στη Μύκονο