ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ αλλά και στην αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα, στάθηκαν ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή τους το απόγευμα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Ν.Δ., η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.
Υπογραμμίστηκε επίσης η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.

Από την πλευρά του προέδρου της Ν.Δ., τονίστηκαν οι ανησυχίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.
Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στο σημείο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανέστειλε τη λειτουργία του και ο μεγαλύτερος θαλάσσιος τερματικός σταθμός σιτηρών της Ρωσίας
- Βρετανία: Στις φλόγες σπίτια μετά από μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική Αγγλία
- Η γερμανική Faller Packaging εξαγοράζει την Paperpack στην Ελλάδα
- Foodlink: Δωρεάν διάθεση 246.384 ιδίων μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.