Στις ΗΠΑ θα παρευρεθεί για προσέλκυση εταιρειών, από τις 5 ως τις 9 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Η επίσκεψη θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2018, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.
Ο στόχος της επίσκεψης, είναι η προσέλκυση και η συμμετοχή σημαντικών αμερικανικών εταιρειών ως εκθετών, αλλά και προκειμένου να ενημερωθούν δια ζώσης μεγάλοι παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στον οπτικοακουστικό τομέα, για τις πρόσφατες ρυθμίσεις κινητροδότησης, οι οποίες νομοθετήθηκαν από το υπουργείο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πλήθος επαφών με εταιρείες καινοτομίας και υψηλής τεχνολογίας, καθώς και με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο-παραγωγούς οπτικοακουστικών έργων.
Στην ελληνική αποστολή θα μετέχουν, εκτός από τον Νίκο Παππά, οι γενικοί γραμματείς Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας, Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιος Ράλλης και ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Γιώργος Χριστοφορίδης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Πύραυλος των Χούθι έπληξε το αεροδρόμιο του Ριάντ – Δεκάδες τραυματίες, τουλάχιστον πέντε σε κρίσιμη κατάσταση
- Κάλας για συμφωνία Τραμπ – Πούτιν: Η άρση των περιορισμών προσφέρει στη Ρωσία τους πόρους για να συνεχίσει τον πόλεμο
- ΕΕ και Βρετανία: Γυρίζουν την πλάτη στη συμφωνία Τραμπ – Πούτιν για το ντίζελ – «Δεν θα χρηματοδοτήσουμε τον πόλεμο της Ρωσίας»
- Σούπερ μάρκετ: Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, Μασούτης, Παντελιάδης στη μάχη εκατομμυρίων για την επόμενη ημέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.