Περίπου 15 με 20 άτομα της ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη της Αναρχικής συλλογικότητας, μπήκαν στον προαύλιο χώρο, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.
Όπως αναφέρουν σε κείμενο τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση τους έγινε για τη Δικαισύνη και την διαφθορά.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, σημειώνουν «όσον αφορά εμάς, όπως και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές, γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μας το κύριο μέλημα είναι η αποπολιτικοποίηση της δράσης με σκοπό να παρουσιαζονται οι αγωνιζόμενοι ως κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου».
«Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και με μας. Ξέρουμε τις μεθοδεύσεις που ήδη γίνονται εναντίον μας», προσθέτουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαβρόφ: Η αύξηση των αμυντικών δαπανών του ΝΑΤΟ μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση της συμμαχίας
- Χρηματιστήριο: Χαλάει την εικόνα το μέρισμα της Τιτάν, πάνω από τα 3 ευρώ ξεκίνησε η Alpha
- Γερμανός ΥΠΕΞ: Επίσκεψη για πρώτη φορά στο Κίεβο- «Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας»
- Starlink (Έλον Μασκ): Επενδυτικό σχέδιο πάνω από $100 εκατ. στη Νότια Αφρική
