ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, οργανώνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου (ώρα 11:30), παράσταση αφήγησης παραμυθιού, για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης, Καλλιθέα).
Η ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται μια ολοκαίνουργια ανατρεπτική ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά, από τις εκδόσεις διόπτρα, παίζοντας μουσική και διαδραστικά παιχνίδια με τους μικρούς φίλους.
Η Κοκκινομπλουτζινίτσα δεν θα κάτσει να τη φάει ο λύκος, ούτε θα περιμένει τον κυνηγό να έρθει να τη σώσει. Βλέποντας τον λύκο να παριστάνει τη γιαγιά, η Κοκκινομπλουτζινίτσα προσποιείται ότι εντυπωσιάζεται από την υποκριτική ικανότητά του και τον προτρέπει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο σινεμά!
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).
Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα χέρια της Αρχής για το Ξέπλυμα… «στοιχηματζής» επίτροπος σχολείων – Έπαιρνε χρήματα σχολείων και τα έκανε … ακίνητα και τυχερά παιχνίδια
- Η φοβερή ιστορία με τον Ανδρέα και τα Σκόπια, τι τρέχει με Λοβέρδο και ΝΔ, η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου, η σύγκρουση στο Ελληνοαμερικανικό και τι κάνει η ΕΥΠ
- Προβατίνα-Gate και το μεγάλο πρόστιμο
- Τι λένε τώρα οι πονηροί για Τράμπ και μετοχές, η νέα στρατηγική Ψάλτη, η αγωνία Τανισκίδη, το μυστικό ραντεβού στο ΜΜ, το παρασκήνιο με Ιβάν και Μυστακίδη, και ο Αίαντας Βαρδινογιάννης
