ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πορεία για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων προχώρησαν περίπου 60 ιερείς στο Αίγιο κατόπιν εισήγησης του Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιου εκφράζοντας την αγωνία και της ανησυχία τους. Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησε η πομπή από τα φανάρια της οδού Σολωμού. Οι ιερείς κρατούσαν πανό, ενώ αρκετός κόσμος που βρέθηκε στους δρόμους, επικροτούσε την πρωτοβουλία του Μητροπολίτη.
Η πομπή κατέληξε στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας όπου όλοι οι ιερείς μπήκαν στο εσωτερικό του, πραγματοποιώντας τρισάγιο και ψάλλοντας όλοι μαζί τον Ακάθιστο Ύμνο, καθώς και τον Εθνικό Ύμνο.
Στη συνέχεια μετέβησαν στα διόδια στην εθνική οδό, προκειμένου να διανείμουν διαφωτιστικά για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, φυλλάδια, στους διερχόμενους οδηγούς.
Δείτε το βίντεο από το filodimos.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκάθαρο μήνυμα από το ΝΑΤΟ: Χωρίς λύση στο Σκοπιανό, δεν μπαίνει στη Συμμαχία η ΠΓΔΜ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με χαμόγελα και φιλοφρονήσεις ο Τσίπρας καλωσόρισε στον ΣΥΡΙΖΑ την Μεγαλοοικονόμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Xρυσός: Υποχωρεί μετά τη νέα αναζωπύρωση στις σχέσεις ΗΠΑ – Ιράν
- Politico: Η ΕΕ κινδυνεύει να χάσει μισό εκατ. θέσεις εργασίας λόγω ενεργειακής κρίσης
- Αρχαία Ελλάδα -Τα μαλλιά δεν ήταν ποτέ μια επιπόλαιη υπόθεση
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα – Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher έως 500 ευρώ ανά παιδί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.