Στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να φτάσει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύστερα από συμφωνία της τελευταίας στιγμής με το κανάλι του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια αφού επισκέφθηκε κανάλια και εκπομπές κάνοντας συζητήσεις προκειμένου να ενταχθεί σε κάποιο από αυτά, με πιο πρόσφατο το «Dancing with the stars», τελικά δεν τα βρήκε με κανέναν. Έτσι την περασμένη Δευτέρα επικοινώνησε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής της.
Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και η Κωνσταντίνα, που από ότι φαίνεται πιστεύει στο ρητό «ο επιμένων νικά», αναχωρεί τις επόμενες ώρες για Άγιο Δομίνικο.
Το πιθανότερο όμως είναι να μην τη δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, αλλά σίγουρα θα κάνει αισθητή την παρουσία της από Δευτέρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Δείτε την πρώτη ομαδική φωτογραφία των Διασήμων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ποια είναι η εντυπωσιακή Ντάρια Τουρόβνικ των Μαχητών (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Ποιοι θα αντικαταστήσουν Καστίγιο και Βλάχο;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η Τεχεράνη ζητεί την αποδέσμευση μέρους των παγωμένων περιουσιακών της στοιχείων προτού καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον του κόμματος
- Το Ιράν εκτόξευσε 7 πυραύλους εναντίον του Κουβέιτ και του Μπαχρέιν – 6 αναχαιτίστηκαν
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης – Παραμένουν στο νοσοκομείο τα παιδιά – Γνωρίζουν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.