Ο Χρήστος Φερεντίνος, σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το περιστατικό ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στο περιστατικό, αφού μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού είχε ανεβάσει ένα instagram story.
Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, είπε χαρακτηριστικά ότι ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.
Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού και πατέρας των αγοριών της, δήλωσε για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Όταν ήρθε η αστυνομία δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Έτρεχε για να μην τον συλλάβουν».
Το ηχητικό απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπαγιάννης-Παυλίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Χυτήριο-Τι θα γίνει με την παράσταση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου – Τι συνέβη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με μήνυση απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Δεν θα μοιράσουμε προεκλογικά χρήματα, δεν θυσιάζω την αξιοπιστία που έχω κερδίσει – Κάλεσμα για «Συμφωνία Αλήθειας»
- Nέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον κλάδο των πετρελαιοειδών – Αναπροσαρμογές σε μισθούς, ημερομίσθια και αυξήσεις
- Αρχή Ελέγχου Αγοράς: «Καμπάνα» 1,29 εκατ. ευρώ στην αγορά από 11.000 ελέγχους
- Χρηματιστήριο: Aύξησε τη short θέση στην Aktor η Qube
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.