ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ, λίγες ώρες μετά την εισβολή στο υπουργείο Εργασίας.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Στη νέα τους παρέμβαση, τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται για το δικαίωμα στην απεργία, το οποίο πλήττεται από το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, που κατατέθηκε χθες, Τρίτη, στη Βουλή.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ καλεί σε καθημερινή, μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την ΑΠΕΡΓΙΑ των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Γενάρη (12μμ Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Τη Δευτέρα 15 Γενάρη μέρα ψήφισης των μέτρων, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία σε μεγάλο συλλαλητήριο στις 6μμ στην Ομόνοια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άνδρας απειλεί να πέσει από ταράτσα μονοκατοικίας στη Μάνδρα – Κρατάει μαχαίρι
- ΥΠΕΞ: Έντονη ανησυχία για τα επεισόδια στην Αλβανία – Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Μειονότητας
- «Ημέρες Θάλασσας 2026»: Μια «θάλασσα» δρομέων κατέκλυσε τον Πειραιά στο Posidonia Running Event
- Συνεχίζει την προέλαση στον Λίβανο το Ισραήλ – Η Γαλλία ζητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.