ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η παγκόσμια ειρήνη της Καρυστιανού, ο καημός του Κουτσούμπα, τα πτυχία του Λοβέρδου, το φυστικοβούτυρο κι ένα κιτ επιβίωσης
«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να δρομολογήσουν την αποχώρησή τους» τον τρέχοντα μήνα, ζητεί σε άρθρο του στην εφημερίδα «Voice» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι τα δείγματα γραφής των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης «αξιολογήθηκαν και αποτιμήθηκαν ως ελλιποβαρή».
Ο κ. Λοβέρδος διαβλέπει για το 2018 «αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, που συνάπτεται με την αναδυόμενη και, συνεχώς, αυξανόμενη δύναμη» του κεντροαριστερού χώρου. «Το κέντρο και η κεντροαριστερά μετά από μία δύσκολη πολιτικά περίοδο είναι σε θέση και θα διεκδικήσει αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων» σημειώνει ο κ. Λοβέρδος και αναφερόμενος στην κυβέρνηση, καταλήγει: «Αναρριχήθηκε με ψέματα, κυβέρνησε με αποτυχίες και το 2018 θα αποχωρήσει εν μέσω περιφρόνησης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται το νομοσχέδιο για τα καζίνο. Όλες οι λεπτομέρειες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηδάκης: Η καλή εξέλιξη για το 2018 θα είναι η πολιτική αλλαγή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκουρλέτης: Έχουμε χρέος να σπάσουμε τα δεσμά των προηγούμενων δεκαετιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχεδόν 7 ώρες την ημέρα βρισκόμαστε online – Περνάμε 44 χρόνια μπροστά σε οθόνες
- 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Πώς μπορεί να αναστραφεί το brain drain
- Στον «πάγο» τα επιτόκια για τις ρυθμίσεις χρεών στην εφορία – Σταθερές οι δόσεις μέχρι το 2027
- Η Ζωή στα χαρακώματα, η πρόεδρος ωσεί περιστερά, ο Θανασάκης του Τσίπρα, κάτι γίδια για να βρίσκονται και το πουλί τσίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.