ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σε καφενείο στο Ζεφύρι σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Δύο άγνωστοι δράστες, ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο, εισέβαλαν στο καφενείο και αφού πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, λήστεψαν το κατάστημα, αλλά και όσους θαμώνες ήταν σε αυτό και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εισέβαλαν στο καφενείο, που βρίσκεται επί της οδού Βύρωνος, στις 21:10, ενώ στη συνέχεια, με την απειλή του όπλου, πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο, ενώ λήστεψαν και τους θαμώνες του καταστήματος.
Αμέσως μετά, διέφυγαν με αυτοκίνητο, που οδηγούσε συνεργός τους και το οποίο λίγο αργότερα εντοπίστηκε καμένο στο Μενίδι. Το Ι.Χ είχε κλαπεί από την Κηφισιά. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: O πρώην Πρόεδρος Γ. Βασιλείου χρωστά στο κράτος 48.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Ψινάκης – Σώθηκε ως εκ θαύματος (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοκ στον Λίβανο: Πύραυλος πέφτει δίπλα σε δημοσιογράφο εν ώρα ρεπορτάζ (βίντεο)
- Χρηματιστήριο: Πτώση 0,90% με το «καλημέρα» ο S&P, -3% ο Dax, -6,3% η πτώση στην ΕΛΧΑ, πάνω από -4% σε Τιτάν, Metlen
- Ο πόλεμος βυθίζει τα μέταλλα: Sell off σε χρυσό, αλουμίνιο, χαλκό φέρνει η κλιμάκωση στην Μέση Ανατολή
- Uber και Rivian ενώνουν δυνάμεις για 50.000 ρομποταξί έως το 2031
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.