Τη δική του εξήγηση για τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, για το show στον ΑΝΤ1, έδωσε ο Αντώνης Ρέμος.
Μιλώντας στον Χρήστο Φερεντίνο για το ένθετο Secret της εφ. Παραπολιτικά, ο Αντώνης Ρέμος ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον παρουσιαστή.
«Δεν μπορώ να τον μαζέψω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι κακό παιδί, απλώς νομίζω ότι είναι κακουργηματικά αυθόρμητος. Δεν θα κάνω το εορταστικό show, αφού φτάσαμε δύο μέρες πριν από το γύρισμα και δεν ήταν σωστά στημένο -κι εγώ δεν κάνω πρόχειρες δουλειές. Αλλά με τον Γιώργο δεν υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.
Παράλληλα απάντησε και για το αν προτιμά το Survivor ή το Nomads.
«Το Nomads μάλλον δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως δεν στήθηκε καλά. Εγώ δεν έβλεπα Survivor, αλλά ήταν παντού. Είχα και τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο, λόγω τη σχέσης του με την Παπαδοπούλου, όπου πηγαίναμε βλέπαμε Survivor. Χουντο-Survivor», ήταν η απάντηση του τραγουδιστή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Αντώνης Ρέμος εντυπωσίασε τους 300 τυχερούς στη Κουρσεβέλ των Άλπεων (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρωτοφανές στο NCAA! Το Πανεπιστήμιο της Γιούτα ανοίγει την πόρτα σε private equity με επένδυση 460 εκατ. ευρώ
- Μια θεά μέσα στο χώμα – Μαρμάρινη κεφαλή Εστίας από την αρχαία Μητρόπολη
- Επίδομα Παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης πριν τα Χριστούγεννα
- Αγροτικά μπλόκα: Διχασμένοι οι αγρότες μπροστά στα μέτρα της κυβέρνησης – Όλα κρίνονται αύριο στην πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες