ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ομάδα διαρρηκτών με “αδυναμία” στα χρηματοκιβώτια, που φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από πολλές κλοπές σε επιχειρήσεις της Πάτρας και σε σπίτια επιφανών επιχειρηματιών της πόλης, «ξαναχτυπά».
Ο τρόπος δράσης δείχνει ότι η ίδια σπείρα κρύβεται πίσω και από τη νέα διάρρηξη σε ένα κατάστημα εμπορίας κρεάτων, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, “σήκωσαν” το χρηματοκιβώτιο που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη περιείχε 15.000 ευρώ!
Ο κρεοπώλης υπέστη μεγάλη ζημιά, καθώς τα χρήματα από τις εισπράξεις, που ήταν αυξημένες λόγω της κατανάλωσης εν όψει των εορτών, προορίζονταν για την αγορά νέων προϊόντων. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Ζήτημα δεδηλωμένης εάν ο Καμμένος δεν στηρίξει την κυβερνητική θέση για τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζ. Ζάεφ (ΠΓΔΜ): Έτοιμοι να εγκαταλείψουμε τις αξιώσεις για την καταγωγή του Μ. Αλεξάνδρου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΓΔΜ: Ο εκλεκτός του Γκρουέφσκι, Χρίστιαν Μιτσκόσκι, και επίσημα στην ηγεσία του VMRO-DPMNE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AXIA-Alpha Finance για Aegean: Στα 17,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος παρά τις πιέσεις από τη Μέση Ανατολή
- ΠΑΣΟΚ: Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας παίρνει την έδρα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου μετά την διαγραφή του
- Alpha Bank: Αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού
- CVC: Αντλεί 3,7 δισ. ευρώ για το Global Sport Group – Αποτίμηση 7 δισ. ευρώ για το χαρτοφυλάκιο αθλητικών επενδύσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.