ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 26χρονος φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη έχασε χθες τη ζωή του, όταν έπεσε από γκρεμό ύψους 200 μέτρων στον Όλυμπο. Ο άτυχος Ηλίας είχε μεγάλη αγάπη για την ορειβασία.
Ο φίλος του κατάφερε να πιαστεί από ένα ξύλο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να βρει κάποιο στήριγμα και έπεσε με δύναμη πάνω σε σκληρό στρώμα πάγου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να βρει τραγικό θάνατο.
Οι δύο άνδρες είχαν κατευθυνθεί στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός». Όπως αναφέρεται στα σόσιαλ μίντια ο 26χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του είχε ξαναπάει στο σημείο άλλες δύο φορές.
Ο φίλος του, 25 ετών τον ακολούθησε για πρώτη φορά. Ο τραυματισμένος νεαρός νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγωνία και πάλι στον Όλυμπο για δύο ορειβάτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε video από την επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ήταν ο ορειβάτης που σκοτώθηκε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκλαβενίτης, Αντετοκούνμπο και Δασκαλάκης μπαίνουν στην Premia Properties μεσω ΑΜΚ 40 εκατομμυρίων
- Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον €13 εκατ. απόψε στις 22:00
- JTI Hellas: Δυναμικά έκλεισε το 2024 με κέρδη κοντά στο 1 εκ. – Στόχος η επέκταση στην αγορά θερμαινόμενων καπνικών προϊόντων
- Empower Forward – Women in Sports: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δράσεων με στόχο περισσότερες γυναίκες στον αθλητισμό
