ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φοιτητής σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκη ήταν ο 26χρονος ορειβάτης, που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό 200 μέτρων στον Όλυμπο, το Σάββατο.
Ο 26χρονος είχε πάει μαζί με τον 25χρονο φίλο του Σ.Δ. για ορειβασία χθες κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός». Ο άτυχος νεαρός έπεσε από μονοπάτι σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο.
Οι δυο νέοι σπούδαζαν σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκη, τουριστικές επιχειρήσεις. Εκεί μάλιστα γνωρίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του είχε ξαναπάει στο σημείο άλλες δύο φορές και έπεισε και τον 25χρονο φίλο του να τον ακολουθήσει ο οποίος πήγαινε για πρώτη φορά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλυμπος: Νεκρός ανασύρθηκε ο ένας από τους δύο ορειβάτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκουρλέτης: Εάν δεν διασφαλίζεται η πρώτη κατοικία, θα γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το Ιράν θα αφανιστεί εντελώς εάν ανταποδώσει τα πλήγματα, δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ στο Fox News
- Γαλλία: Το χρήμα κοστίζει όλο και πιο ακριβά για τα νοικοκυριά και τα κράτη
- Μητσοτάκης για τη ρωσική υβριδική επίθεση στη Λειψία: Πλήρης αλληλεγγύη στη Γερμανία
- ΗΠΑ: Πάνω από 2.100 συλλήψεις μεταναστών στη Νέα Υόρκη – Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τον Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.