ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Meta: Κινδυνεύει με πρόστιμο έως και 6% του τζίρου της – Η ΕΕ την κατηγορεί για «εθιστικό» σχεδιασμό σε Instagram και Facebook
Στο Λονδίνο για διακοπές βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και «έπεσε» πάνω στον… πρίγκιπα Χάρι. Η παρουσιάστρια/καθηγήτρια φιλολογίας ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της.
Την ώρα που βρισκόταν σε ένα καφέ-μπαρ παρατήρησε ότι στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας κοκκινομάλλης άντρας, ο οποίος κατά τη γνώμη της έμοιαζε με τον πρίγκιπα Χάρι.
Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει ταγκ τον λογαριασμό του πρίγκιπα στο Instagram, ενώ ρώτησε τους followers της, αν θα έπρεπε να του μιλήσει ή όχι.
https://www.instagram.com/p/BcUizW5FcsI/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απάντησε η Άννα Κορακάκη για τη συμμετοχή της στο Survivor 2
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Από το αποψινό συναρπαστικό αγώνισμα θα «βγουν» οι υπόλοιποι μονομάχοι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας – Στους κινηματογράφους από 7 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φυσικό αέριο: Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17 ετών το κόστος παραγωγής ρεύματος στις ΗΠΑ – Και θα ανέβει κι άλλο
- ΕΕ: Ο Ραφέλ Φίτο νέος Ειδικός Εκπρόσωπος για το Κυπριακό
- Κάλας: Η ΕΕ εξετάζει τα επόμενα βήματα για τη Μέση Ανατολή και την προστασία της ναυσιπλοΐας
- Ελληνικό διαβατήριο: Εντάσσεται από σήμερα στο Gov.gr Wallet – Διαθέσιμο για ψηφιακή ταυτοποίηση και χρήση εντός Ελλάδας

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.