ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διερεύνηση ενδεχόμενης εμπλοκής υπαλλήλων της ΑΑΔΕ στην υπόθεση των φούρνων «Χωριάτικο» που βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Συγκεκριμένα, με εντολή του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προχωρά στην αποστολή έγγραφων αιτημάτων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και τις ανακριτικές αρχές.
Στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί ή από στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών προκύπτουν ενδείξεις για πιθανή εμπλοκή συγκεκριμένων υπαλλήλων της ΑΑΔΕ στην υπόθεση.
Παράλληλα, θα ζητηθεί εγγράφως η διαβίβαση κάθε διαθέσιμου αποδεικτικού στοιχείου που σχετίζεται με τυχόν εμπλοκή υπαλλήλων της Αρχής, προκειμένου να εξεταστεί στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.
Διαβάστε επίσης
Μαρινάκης: «Ο πατριωτισμός δεν είναι ούτε μίσος ούτε ρόπαλα» – Το μήνυμα στους νέους
Με απόφαση Δένδια σε διαθεσιμότητα επικελευστής που συνελήφθη για εμπρησμούς
Γαλλία: Αγώνας δρόμου για συμβάσεις ΑΠΕ υπό τον φόβο επικράτησης της Λεπέν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.