ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλες οι διαδηλώσεις, είτε έχουν ανακοινωθεί είτε όχι, θα απαγορεύονται το Σάββατο στη Μασσαλία, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και στο Μπους ντι Ρον (νότια) «για προφανείς λόγους ασφαλείας και διαθεσιμότητας των δυνάμεων εσωτερικής ασφαλείας», ανακοίνωσε σήμερα η περιφέρεια.
Επικαλούμενη «τις λεηλασίες, τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς» που έλαβαν χώρα τον περασμένο Σαββατοκύριακο, η περιφέρεια ανακοίνωσε επίσης σε ένα δελτίο Τύπου πως τα μέσα μεταφοράς θα αναστείλουν τα δρομολόγιά τους το Σάββατο στις 05.00 τοπική ώρα έως την Κυριακή στις 05.00 στην περιοχή της Μασσαλίας.
Επιπλέον, η απαγόρευση της κυκλοφορίας που βρίσκεται σε ισχύ για τους ανήλικους στο κέντρο της πόλης και σε ορισμένες εμπορικές συνοικίες θα επεκταθεί στους ενήλικες για τις νύχτες από Σάββατο έως Κυριακή και από Κυριακή έως Δευτέρα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Δικαστήριο διέταξε τον πρόεδρο Τραμπ να δώσει ένορκη κατάθεση στους δικηγόρους του BBC
Semafor: Ο Μασκ επένδυσε 1 δισ. δολάρια στη Skydance του Ντέιβιντ Έλισον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kering: Απογοητεύουν οι πωλήσεις της Gucci λόγω Κίνας – Εμπόδια στην προσπάθεια ανάκαμψης
- Βαρύ τεχνολογικό sell off στη Wall Street, απώλειες έως 3% για τον Nasdaq – Βουτιά 6,4% για τους ημιαγωγούς
- Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου – Χρηστίδη στη Βουλή: «Τι δουλειά είχατε στην Αθηναϊκή Λέσχη;» – «Κάνετε θέατρο, ζητήσετε συγγνώμη»
- Ζελένσκι: Δεν έχουμε ακόμα λάβει πρόσκληση για τις ειρηνευτικές συνομιλίες στη σύνοδο των G20
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.