ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει ένα νέο εργαλείο που θα της επιτρέψει να κλείσει “γρήγορα και αποτελεσματικά” την πρόσβαση στην εσωτερικής της αγορά, σε περίπτωση εμπορικής σύγκρουσης με τρίτη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Οι Βρυξέλλες αντλούν έμπνευση από μια κοινή πρόταση της Γαλλίας και της Γερμανίας, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του αμυντικού οπλοστασίου της ΕΕ, σε περίπτωση εμπορικής σύγκρουσης με την Κίνα.
Διαβάστε επίσης
Μακρόν: Έκκληση για «ηρεμία» ενόψει των πανεθνικών διαδηλώσεων στη Γαλλία
Φον ντερ Λάιεν: Δεν υπάρχει μια μαγική λύση για την ενέργεια, αλλά χρειαζόμαστε ένα σύνολο δράσεων
Τραμπ: Δεν ευθύνομαι εγώ για τον περιορισμό της πρόσβασης της Ουκρανίας στο Starlink
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 2% για τον Nasdaq έφερε το νέο sell off στις μετοχές AI – Στο -1% έκλεισε ο S&P 500
- Πετρέλαιο: Το Brent άγγιξε τα 110 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από τον Μάιο
- ΕΕ: Πρόταση για νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αντιμετώπισης Κρίσεων στο μεταναστευτικό παρουσίασε η φον ντερ Λάιεν
- Μερτς: «Τα 210 δισ. ευρώ των ρωσικών assets πρέπει να παραμείνουν στην Ευρώπη» – Το μήνυμα για Ουκρανία και προϋπολογισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.