ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαγορευτικό απόπλου: Σε ισχύ σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ακυρώνονται και τα βραδινά δρομολόγια για Κρήτη
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Πειραιά, όταν συρμός του τραμ παρέσυρε πεζή στη συμβολή των οδών Ακτή Ποσειδώνος και Ακτή Μιαούλη.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη και τη μετέφερε στο Τζάνειο.
Νωρίτερα, η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ανέφερε τα εξής:
«Σήμερα, Παρασκευή 16/10, στις 12:54, σημειώθηκε περιστατικό σοβαρού τραυματισμού γυναίκας στην Ακτή Ποσειδώνος, στον Πειραιά, όταν, στην προσπάθειά της να διασχίσει τον τροχιόδρομο, ήρθε σε επαφή με όχημα του Τραμ.
Η γυναίκα παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την Τροχαία».
Διαβάστε επίσης:
Άγονος ο πλειστηριασμός για το πολυτελές ακίνητο του Ισραηλινού επενδυτή Meni Weizman στο Κολωνάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττική: Τρεις καταγγελίες γονέων σε βάρος γυμναστή σχολείου
- Χούθι: Χτύπησαν με πυραύλους και drones το προεδρικό μέγαρο της Υεμένης – Πέντε νεκροί, σώος ο πρωθυπουργός
- Αλβανία: Χάος στα Τίρανα από τις βίαιες διαδηλώσεις – Για «ξένο δάκτυλο» κάνει λόγο ο Ράμα
- Nikos Kazantzakis: An Odyssey in Music – Ο Νίκος Καζαντζάκης ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με την Εθνική Λυρική Σκηνή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.