ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστοι δράστες απείλησαν με όπλα υπαλλήλους εταιρείας τροφίμων, αργά χθες το βράδυ, στο Μενίδι, και στη συνέχεια πήραν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα, οι δράστες εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, στις 23:00, κρατώντας όπλα. Aφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, πήραν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φόρτωσαν σε ΙΧ, που είχε κλαπεί από την περιοχή των Πετραλώνων.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε καμένο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δεκελείας, στο Μενίδι.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέοι κανόνες για τις ηλεκτρονικές πληρωμές σε καταστήματα και στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε το Bitcoin; Υπάρχουν 4 μετοχές που ενισχύθηκαν πάνω από 1.000% το 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Προκοπίου: Η απίστευτη εξομολόγηση. Πως για κάθε 1 εκατ. μου ζήτησαν φόρο 880.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Από 6 Ιουλίου σε διαπραγμάτευση οι 583.280 νέες μετοχές
- Μαίνεται φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής – Στάλθηκε 112
- Attica Πολυκαταστήματα: Στο 70,08% υποχώρησε το ποσοστό της Ideal Holdings
- ΕΟΠΥΥ: Επιδότηση έως 900 ευρώ για ακουστικά βαρηκοΐας – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και η διαδικασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.