ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται σε Εύβοια, Σκύρο και Σποράδες καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες από σήμερα έως αύριο το απόγευμα, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026.
Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει:
«Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται στις περιοχές Εύβοιας, Σκύρου και Σποράδων από μεσημέρι Τρίτης 13-10 έως απόγευμα Τετάρτης 14-10. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».
Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2026, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων, αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, σήμερα Τρίτη (13-10-2026) και αύριο Τετάρτη (14-10-2026). Παράλληλα, προβλέπονται τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης (13-10-2026).
Διαβάστε επίσης:
ΕΦΕΤ: Ξεκινάει ελέγχους στους 100% φυσικούς χυμούς μετά από καταγγελία
Πυρά Δούκα κατά ΤΕΕ: Αργούν να πιστοποιήσουν τους ελέγχους μας για την Γκράβα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιπολίτευση για την αποπομπή Γκιλφόιλ: Υπάρχουν ερωτήματα και πρέπει να δοθούν απαντήσεις
- ΥΠΕΞ για Λιβύη: Η Ελλάδα εφαρμόζει τη μέση γραμμή, αφού δεν υπάρχει οριοθέτηση ΑΟΖ, και το ίδιο έκανε και η Τρίπολη
- Αμερικανική πρεσβεία Αθήνας: Ποιος είναι ο Τζος Χακ που αναλαμβάνει προσωρινά το τιμόνι μετά την Γκίλφοϊλ
- ΒΙΟΤΕΡ: Νέο μέλος στο ΔΣ η Κατερίνα Δαλαμήτρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.