ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ: Πώς θα πέσουν οι δόσεις έως και 40% – Ποιοι κερδίζουν από τη ρύθμιση των 120 δόσεων
Στάση αναμονής τηρεί ο Νίκος Καρβέλας και πλέον φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο εκτεταμένου φορολογικού ελέγχου από την ΑΑΔΕ για φορολογικές εκκρεμότητες ύψους 850.000 ευρώ. Το περιβάλλον του συνθέτη διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι υπήρξε φραστικό επεισόδιο στο σπίτι του μουσικού, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των ελεγκτών.
Τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Νίκος Καρβέλας εξοργίστηκε στη θέα των ελεγκτών και άρχισε να φωνάζει και τελικά να διώχνει το κλιμάκιο από το σπίτι του. Το περιβάλλον του συνθέτη ανέφερε στην εκπομπή «Weekend Live» του ΣΚΑΪ πως δεν υπήρξε επεισόδιο με στελέχη της ΑΑΔΕ.
Όπως ανέφεραν η διαδικασία πραγματοποιήθηκε χωρίς να σημειωθεί οποιοδήποτε επεισόδιο. «Επιδόθηκε την Παρασκευή από την ΑΑΔΕ πρόσκληση για την προσκόμιση των φορολογικών βιβλίων του Νίκου Καρβέλα. Η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και ο λογιστής του πρόκειται να προσκομίσει τα στοιχεία τις επόμενες ημέρες στις αρμόδιες αρχές.
Ο Νίκος Καρβέλας δηλώνει ότι είναι διαθέσιμος σε οποιονδήποτε οικονομικό έλεγχο, καθώς έχουν εκδοθεί όλα τα νόμιμα παραστατικά για τις συναυλίες. Κανένα επεισόδιο και καμία ένταση δεν υπήρξε στο σπίτι του Νίκου Καρβέλα με τους ελεγκτές κατά την επίδοση του εγγράφου», ανέφερε χαρακτηριστικά το περιβάλλον του συνθέτη στην εκπομπή «Weekend Live».
Η υπόθεση προκάλεσε «ντόμινο» εξελίξεων, καθώς η ΑΑΔΕ επέκτεινε άμεσα τους ελέγχους της και στην Άννα Βίσση. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει πλέον oι εταιρείες διοργάνωσης των μεγάλων συναυλιών της «απόλυτης» στο Καλλιμάρμαρο και το ΟΑΚΑ.
Αφορμή για την κινητοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών αποτέλεσαν οι δημόσιες τοποθετήσεις των δύο πλευρών την προηγούμενη εβδομάδα, στις οποίες υπήρχαν αναφορές σε χρηματικά ποσά εκατομμυρίων ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας πάνε κόντρα κι όπου βγει – Από το «μαζί» στον πόλεμο εκατομμυρίων
Με την Άννα Βίσση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι σε Τραμπ: «Θα προκηρύξουμε εκλογές αν ο Πούτιν κάνει δύο μήνες εκεχειρία»
- Φίλιππος Καμπούρης: «Ήμουν απλός εργαζόμενος στις εταιρείες, ασκούσα χρέη γραμματέα» – Τι είπε στην απολογία του
- Motor Oil: Κατέληξε και ο δεύτερος τραυματίας εργάτης
- Χούθι: Απειλούν όλα τα αεροδρόμια της Σαουδικής Αραβίας – Διεθνής ανησυχία μετά το χτύπημα με τους 12 νεκρούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.