ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικές ζημιές στην είσοδο πολυκατοικίας προκάλεσε εκρηκτικός μηχανισμός τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά, ενώ αναφέρθηκαν μικρές φθορές στις τζαμαρίες και στα τοιχώματα της πολυκατοικίας-«στόχου», η οποία βρίσκεται επί της οδού Κονίτσης 5. Το περιστατικό ερευνάται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.