«Προ των πυλών» της εξαγοράς του ιστορικού περιοδικού Time έναντι 2 δισ. δολαρίων βρίσκεται ο αμερικανικός ειδησεογραφικός όμιλος Meredith Corp, σύμφωνα με το Reuters.
Η Meredith, η οποία έχει στην κατοχή της παγκόσμιας εμβέλειας περιοδικά, όπως το Sports Illustrated και το Fortune, κατέθεσε την πρόταση εξαγοράς με τη στήριξη των δισεκατομμυριούχων αδερφών Τσαρλς και Ντέιβιντ Κοτς.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις συνομιλίες, που επικαλείται το Reuters, η ανακοίνωση του «γάμου» αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.
Έντονες επιφυλάξεις εκφράζονται, ωστόσο, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία «μπορεί να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε κατάσταση χρεοκοπίας η Βενεζουέλα- Επιμένει ο Μαδούρο: Είμαστε καλοπληρωτές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες… ψηφίζουν Βενεζουέλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Χατζηδάκης: «Η ΔΕΗ από το χείλος της χρεωκοπίας επί ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται εθνικός πρωταθλητής»
- Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 89χρονο να φεύγει με την καραμπίνα στα χέρια μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού
- Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Άλμα 3,9% των καθαρών πωλήσεων το α’ τρίμηνο – Ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική
- Το 5ο επίσημο κατάστημα του δικτύου Levi’s άνοιξε τις πύλες του στο Mediterranean Cosmos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.