ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, εκτίμησε σήμερα ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν βρίσκεται στα πρόθυρα «κατάρρευσης», την ώρα που κλιμακώνονται οι εχθροπραξίες μεταξύ της Τεχεράνης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει. Η βασική αποστολή είναι η ανατροπή του τρομοκρατικού καθεστώτος στο Ιράν», δήλωσε κατά την επίσκεψή του σε Ισραηλινούς στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί στη Συρία.
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά. Γνωρίζουμε ότι ολόκληρος αυτός ο άξονας», ανέφερε, αναφερόμενος στο Ιράν και στους συμμάχους του, «θα καταρρεύσει τελικά», πρόσθεσε.
Ο Νετανιάχου έκανε τις δηλώσεις από τη συριακή πλευρά του όρους Ερμών, κοντά στα σύνορα Συρίας–Ισραήλ, συνοδευόμενος από τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας, Ίσραελ Κατς.
Διαβάστε επίσης
Ευρωπαϊκή Ένωση: Η απεξάρτηση από ρωσική ενέργεια αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω Μέσης Ανατολής
Δένδιας – Πάλμας: Στο επίκεντρο της συνάντησης ευρωπαϊκή άμυνα και χρηματοδοτικά εργαλεία
Συρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε έκρηξη σε αποθήκη όπλων στην Ιντλίμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν – Στο στόχαστρο και τρεις οργανισμοί από την Τουρκία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το συγκινητικό «αντίο» της Panik Records – «Μια μοναδική φωνή»
- Ευρωαγορές: Κατάρρευση καθώς το Brent ξεπέρασε τα 100 δολάρια – Στο -1,66% ο DAX
- Μητσοτάκης: Παρουσίασε στο Παρίσι τον πρώτο Έλληνα αστροναύτη που θα πάει στο διάστημα ενώπιον του Μακρόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.