ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, τη Νέα Τούμπα, στην ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση και στην ομιλία του δεν ξέχασε το όνειρο του «δικεφάλου του βορρά» για την κατασκευή νέου γηπέδου, τονίζοντας πως στόχος είναι οι εργασίες να αρχίσουν το καλοκαίρι του 2027.
«Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Θεσσαλονίκη. Όπως η πολιτεία στήριξε τη δημιουργία μεγάλων αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, με τον ίδιο τρόπο θα ενισχύσει έμπρακτα και τη Νέα Τούμπα.
Ο στόχος είναι η έναρξη των εργασιών το καλοκαίρι του 2027, ώστε η Θεσσαλονίκη ν’ αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του ΠΑΟΚ μαζί με μία ολόκληρη αναβαθμισμένη περιοχή», είπε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταύρος Καφούνης: Οι σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού δείχνουν ότι η φωνή της αγοράς ακούγεται
- Σοκ στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Ελ Κααμπί – Υπέστη κάταγμα κνήμης στον αγώνα με τον Βόλο
- Κωστής Χατζηδάκης: Το πακέτο μέτρων που παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ είναι αποτέλεσμα σοβαρής και νοικοκυρεμένης πολιτικής
- Παύλος Μαρινάκης στο tiktok: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός – Aπό Δευτέρα η εξειδίκευσή τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.