Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της 90ής ΔΕΘ, αποφάσισαν αγρότες που συμμετείχαν στη σύσκεψη εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στα Νέα Μάλγαρα.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, με τους αγρότες να προαναγγέλλουν και την παρουσία τρακτέρ.
Η απόφαση ελήφθη ενόψει των κυβερνητικών εξαγγελιών στη ΔΕΘ και με φόντο τις διεκδικήσεις του αγροτικού κόσμου για το κόστος παραγωγής, τις εκκρεμείς πληρωμές και τις ενισχύσεις.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτών από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Σέρρες, Καρδίτσα, Ημαθία, Πιερία, Πέλλα και Γρεβενά.
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Χάλκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανικός σε Ιταλία και Ελβετία: Χαλάζι μεγέθους μπάλας τένις προκάλεσε ζημιές και τραυμάτισε παιδιά (βίντεο)
- «Τουρισμός για Όλους»: Τα επόμενα βήματα για όσους κληρώθηκαν – Πού και πώς χρησιμοποιείται η κάρτα
- Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Στην τελική ευθεία η αξιολόγηση της αίτησης λειτουργίας του Ανατόλια από την ΕΘΑΑΕ
- Μήνυμα ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για Χωροταξικό: Απαράδεκτοι και αβάσιμοι ισχυρισμοί χωρίς κανένα νομικό έρεισμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.