ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακογιάννης: «Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του θεσμικού της ρόλου»
Σχεδόν μια εβδομάδα μετά από τη θεομηνία στη Μάνδρα ήρθαν οι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ των πολιτών. Μέσα στο Δημαρχείο και την ώρα της συνεδρίασης εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ξεσηκώθηκαν και ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.
Όλα ξεκίνησαν μετά τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών. Τότε, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη ότι ήταν απούσα, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.
Ωστόσο, δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι η Δήμαρχος βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και γι’αυτό τον λόγο δεν τίθεται θέμα αδιαφορίας της.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν σε θρανία και να γρονθοκοπούν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε η ηρεμία περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ενώ δήμαρχοι άλλων πόλεων, όπως ο κ. Πατούλης και ο κ. Παχατουρίδης, που ήταν παρόντες, υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του δήμου καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, βοηθώντας με κάθε μέσο τους.
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο τελευταίος συλληφθείς για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Αυλωνίτου: Κοινωνικό μέρισμα , η αμφισβήτηση του αυτονόητου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γλυφάδα: Τους επιτέθηκε με παγοκόφτη επειδή του έκοψαν κλήση!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.